Ystävällistä ja asiantuntevaa palvelua jo yli 30 vuotta
Pihlajamäen optikko
Pihlajamäen optikko

Kehyksettömät alk. 166e !

MEILTÄ SAAT:
- näöntarkastukset
- silmälasit
- piilolasinesteet
- aurinkolasit
- korjaukset, huollot
- varaosat
- neuvonta
- paristot esim.kuulolaitteisiin
  ja rannekelloihin

Silmälasiratkaisut juhlaan, arkeen, töihin ja vapaa-aikaan. Laatua ammattitaidolla.

· Näöntarkastuksessa selvitämme silmiesi taittovirheet (liki- , kauko- ja hajataitteisuus) sekä mahdollisen karsastuksen. Tarvittaessa mittaamme silmänpaineen. Suositus: Tarkastuta näkösi säännöllisesti 2-3 vuoden välein.

· Linssit voivat olla erikoisohuita, auringonvalossa tummuvia, polaroivia tai varustettu kovalla ja heijastuksia vähentävällä pinnoitteella. Yhdessä arvioimme, tarvitsetko yksiteholasit, moniteholasit tai ehkä päätelasit. Linssitoimittajiamme ovat mm. Omega Optix, Essilor (Varilux, Orma), Hoya ja Piiloset.

· Luonnollisesti tuotteisiimme kuuluvat kehykset. Mallistossamme on yli 700 vaihtoehtoa, joista titanium-kehyksiä on noin 200 ja kehyksettömiä(eli hengetön eli rimless) yli 100 variaatiota. Tuotteitamme ovat mm. Ray Ban, Roberto Cabras, Lightech ja Öga, sekä Vintage –malliston Nina Ricci ja Làmy.

· Aurinkolaseille on käyttöä ympäri vuoden. Niitä saa valmiina tai omilla voimakkuuksilla, linssit tarvittaessa erityispinnoin tai ohennettuina, yksi- tai monitehoisina. Kysy DriveWear® -linsseistä! Mallistomme tuotemerkkejä ovat mm. Ray·Ban, INVU, Rebel, Öga ja Marius Morel.

Takuu
Silmälaseillamme on aina 1 vuoden takuu koskien materiaali- ja valmistusvirheitä, sekä 10 vuoden palvelutakuu koskien kehysten normaaleja säätöjä ja taivutuksia. Tämän vuoksi suosittelemme käyntiä luonamme puolen vuoden välein.

Soita tai meilaa ja kysy, mikäli jokin silmälaseihin liittyvä askarruttaa sinua.
Meillä sinua palvelee aina optikko. Tervetuloa! Optician at Your service. Welcome!

  Avoinna

optikko@pihlajamäki avoinna ma 10-18, ti-pe 10-17, la 10-13, kesälauantaisin suljettu, avoinna myös sopimuksen mukaan
  Graniittitie 1,  Helsinki, puh. 09 3877 341, email: optikko(at)saunalahti.fi